Wie ik ben

Mijn naam is Claudia Peters in 2017 ben ik mijn bedrijf begonnen: ‘Amazing Wishes’ aanvankelijk met kledingparty’s aan huis. Inmiddels heb ik de verkoop bij dames aan huis achter me gelaten, omdat dit, zeker in de coronatijd niet meer werkte. Sinds enige tijd is mijn modieuze en betaalbare kleding te koop bij Shop Melange aan de Raadhuisstraat 13-15 in Hengelo Gld.

Voor een nieuwe zomer- of wintercollectie ga ik op pad om complete collecties samen te stellen voor de modebewuste vrouw. In mijn zaak verkoop ik mode in de maten S t/m XXL (36 t/m 48) van de merken Yest en &Co Woman, beide van Nederlandse makelij. De kleding wordt gemaakt in ateliers, waar duurzaamheid en kwaliteit erg belangrijk zijn bij het maakproces. Geweldige, toegankelijke kleding die goed te combineren valt met de fashion die al in je kledingkast hangt. Dankzij het gevarieerde aanbod van verschillende soorten dameskleding, stel je gemakkelijk meerdere stijlvolle outfits samen. Met bijpassende sieraden en accessoires kan een nog persoonlijkere uitstraling gerealiseerd worden.

Door mijn opleiding en jarenlange ervaring in de modebranche kan ik iedereen voorzien van een goed advies. Kom gewoon een kijkje nemen in de winkel, de openingstijden zijn als volgt:

  • Dinsdag 09.00 uur tot 18.00 uur
  • Woensdag 09.00 uur tot 18.00 uur
  • Donderdag 09.00 uur tot 18.00 uur
  • Vrijdag 09.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag 09.00 uur tot 16.00 uur

 

Wil je buiten de normale openingstijden een keer gezellig komen shoppen met een stel vriendinnen, familie of collega’s ook dit is mogelijk. Maak een telefonische afspraak met mij of bij de balie van Shop Melange, (in overleg is veel mogelijk). Wij verzorgen voor je groep deze avond met een hapje en drankje, zodat het een ongedwongen avondje uit is. Een echt gezellige damesavond waarbij iedereen kan passen en elkaar onderling kan adviseren. Amazing Wishes biedt een unieke en persoonlijke kledingstijl: uitstekende, modieuze kleding voor elke budget.

Voor de initiatiefneemster van een ‘vriendinnenavond’ nog een leuke beloning: zij mag voor een waarde van 10% van de hele avondomzet nog een keuze maken uit de hele collectie.

Houd de Facebook pagina in de gaten voor speciale acties, zoals begin van de jaarlijkse sale: Amazing wishes, fullfiled by Claudia

Tot ziens bij Shop Melange….

Claudia Peters
Telefoon 06 15510089

Kijk ook eens op Facebook